Priče iz Banijske kuće

SDF je osnovan 1991. kao koalicija prominentnih Srba i Hrvata čiji je zajednički cilj bio spriječiti rat i naći politička rješenja u srpskohrvatskom konfliktu. Organizacija je značajno ojačala i stekla veći utjecaj u društvu u posljednjih 15 godina, otkad je postala ključni implementacijski partner USAID-u i UNHCR-u.

Da se bolje razumijemo

SDF je osnovan 1991. kao koalicija prominentnih Srba i Hrvata čiji je zajednički cilj bio spriječiti rat i naći politička rješenja u srpskohrvatskom konfliktu. Organizacija je nukleus iz koje su se razvile sve druge postojeće institucije i organizacije Srba u Hrvatskoj. Danas je SDF jedna od najvećih i najznačajnijih neprofitnih nevladinih organizacija u Hrvatskoj i regiji. Organizacija je značajno ojačala i stekla veći utjecaj u društvu u posljednjih 15 godina.

Devedesete

SDF je osnovan 1991. kao koalicija prominentnih Srba i Hrvata čiji je zajednički cilj bio spriječiti rat i naći politička rješenja u srpskohrvatskom konfliktu. Organizacija je nukleus iz koje su se razvile sve druge postojeće institucije i organizacije Srba u Hrvatskoj. Danas je SDF jedna od najvećih i najznačajnijih neprofitnih nevladinih organizacija u Hrvatskoj i regiji.