Ured SDF-a traži studenticu ili studenta za rad

Srpski demokratski forum traži jednu osobu- studenticu ili studenta za rad u uredu u Draškovićevoj 25, u Zagrebu.

 

O poslu

Tražimo osobu koja će raditi 4 sata dnevno s mogućnošću kliznog radnog vremena. Osoba bi obavljala administrativno-tehničke poslove što uključuje: uredske poslove, administraciju u programskim, financijskim, organizacijskim i drugim poslovima ureda, vođenje baza, zapisnika, protokola, brigu o pošti, dostavi, obavljanje sitnijih poslova u uredu, pregled i slaganje arhiva, terenski rad i obavljanje drugih srodnih poslova po potrebi.

 

Uslovi

Uslovi za prijavu su: dobro poznavanje rada na kompjuteru, odlično poznavanje srpskog jezika i ćiriličnog pisma, prosječno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Tražimo osobu koja studira na fakultetu društvenog ili ekonomskog usmjerenja, te ima završenu bar prvu godinu studija. Vozačka dozvola je prednost.

Kako bismo što bolje obavljali poslove koji su pred nama i funkcionirali kao dobar tim tražimo osobu koja je vrijedna, odgovorna, inicijativna, komunikativna, pismena, hrabra i predana, sa dobrim organizacijskim sposobnostima i spremna da uči i da se razvija.

 

Prijave

Na oglas se možete javiti u periodu od 28.11.- 11.12.2022. putem e-mail adrese ured@sdf.hr ili na telefon 095 819 9696.

Razgovori s kandidatima obavljat će se u periodu od 12.-18.12.2022.

Nakon razgovora s kandidatima predviđamo da bi osoba s radom mogla početi početkom januara 2023. godine.

Cijena radnog sata je 4,5 eura te će biti osigurano financiranje mjesečne studentske karte za prijevoz po gradu.

 

O SDF-u

SDF je dobrovoljna, nevladina, neprofitna i nestranačka organizacija osnovana 08.12.1991. godine, predana idealima slobode i vladavine prava, idealima mira i sporazumijevanja među ljudima i narodima, izgradnji, jačanju i učvršćivanju demokracije, humanizma i ekološke svijesti te zaštiti i afirmaciji ljudskih, građanskih, manjinskih i političkih prava.

Ovi ciljevi SDF-a uključuju i predanost SDF-a zaštiti i unapređenju prava i etničkog, nacionalnog, kulturnog i vjerskog identiteta Srba i drugih manjina iz RH kao modernog građanskog identiteta uz poštovanje multikulturalnosti i multietničnosti sredine u kojoj žive.

SDF djeluje putem 6 podružnica koje obuhvaćaju čitavo područje Republike Hrvatske: Podunavlje, Zapadna Slavonija, Centralna Hrvatska, Banija i Kordun, Primorje i Gorski kotar, Lika i Dalmacija. Centralni ured nalazi se u Zagrebu.

 

Radujemo se vašim prijavama!

 

Ured SDF