Уред СДФ-а тражи студентицу или студента за рад

 

Српски демократски форум тражи једну особу- студентицу или студента за рад у уреду у Драшковићевој 25, у Загребу.

 

О послу

Тражимо особу која ће радити 4 сата дневно с могућношћу клизног радног времена. Особа би обављала административно-техничке послове што укључује: уредске послове, администрацију у програмским, финанцијским, организацијским и другим пословима уреда, вођење база, записника, протокола, бригу о пошти, достави, обављање ситнијих послова у уреду, преглед и слагање архива, теренски рад и обављање других сродних послова по потреби.

 

Услови

Услови за пријаву су: добро познавање рада на компјутеру, одлично познавање српског језика и ћириличног писма, просјечно познавање енглеског језика у говору и писму. Тражимо особу која студира на факултету друштвеног или економског усмјерења, те има завршену бар прву годину студија. Возачка дозвола је предност.

Како бисмо што боље обављали послове који су пред нама и функционирали као добар тим тражимо особу која је вриједна, одговорна, иницијативна, комуникативна, писмена, храбра и предана, са добрим организацијским способностима и спремна да учи и да се развија.

 

Пријаве

На оглас се можете јавити у периоду од 28.11.- 11.12.2023. путем е-маил адресе  ured@sdf.hr  или на телефон 095 819 9696.

Разговори с кандидатима обављат ће се у периоду од 12.-18.12.2023.

Након разговора с кандидатима предвиђамо да би особа с радом могла почети  почетком јануара 2023. године.

Цијена радног сата је 4,5 еура те ће бити осигурано финанцирање мјесечне студентске карте за пријевоз по граду.

 

О СДФ-у

СДФ је добровољна, невладина, непрофитна и нестраначка организација основана 08.12.1991. године, предана идеалима слободе и владавине права, идеалима мира и споразумијевања међу људима и народима, изградњи, јачању и учвршћивању демокрације, хуманизма и еколошке свијести те заштити и афирмацији људских, грађанских, мањинских и политичких права.

Ови циљеви СДФ-а укључују и преданост СДФ-а заштити и унапређењу права и етничког, националног, културног и вјерског идентитета Срба и других мањина из РХ као модерног грађанског идентитета уз поштовање мултикултуралности и мултиетничности средине у којој живе.

СДФ дјелује путем 6 подружница које обухваћају читаво подручје Републике Хрватске: Подунавље, Западна Славонија, Централна Хрватска, Банија и Кордун, Приморје и Горски котар, Лика и Далмација. Централни уред налази се у Загребу.

 

Радујемо се вашим пријавама!

 

Уред СДФ